Strategy Analysis International

Oulunkaari saa myös apua SAI Finlandilta

26-03-2012

SAI Finland valittiin myös Oulunkaaren kilpailuttaman tarjouskilpailun asiantuntijajoukkoon. SAI Finland on molemmissa kategorioissaan ensisijainen asiantuntija. Jos yrityksesi sijaitsee Oulun läänissä ja olet kiinnostunut kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä, ole yhteydessä! Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä.SAI Finland avustaa Salossa

11-04-2012

Apua pk-yrityksille Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa

SAI Finland yksi Turun kaupungin valitsemista asiantuntijoista

27-03-2012

Turun kaupunki valitsi SAI Finlandin yhdeksi asiantuntijaksi kilpailutettuun asiantuntijapooliin

SAI Finland osa Kasvuyritysten valmennusohjelman puitesopimusta

05-10-2011

SAI valittiin yhdeksi asiantuntijaksi Culminatum Oy:n kilpailuttamaan kasvuyritysten valmennushjelman puitesopimusta. SAI valittiin Kansainvälistymisen osa-alueeseen. Puitesopimuksen kautta yritykset Uudenmaan, Hämeen ja Tampereen alueelta voivat hakea kansainvälistymisvalmennusta SAI-ryhmän [...]

SAI mukana Liiketoimintaosaamisen kehittämisen palvelukokonaisuudessa

25-05-2011

SAI Finland tarjoaa jälleen kansainvälistymiskoulutusta Lapissa!