Strategy Analysis International

SAI mukana Liiketoimintaosaamisen kehittämisen palvelukokonaisuudessa

25-05-2011

SAI Finland valittiin yhdeksi viidestä asiantuntijasta Lapin ELY-keskuksen  kilpailuttamaan Liiketoimintaosaamisen kehittämisen palvelukokonaisuuteen. Ohjelman kautta SAI pystyy tarjoamaan kansinvälistymiskoulutusta aloitteleville pk-yrityksille Lapin alueelta. Jos haluat tietää lisää miten ohjelma toimii voit olla yhteydessä Lapin ELY-keskukseen tai SAI Finlandiin.SAI Finland avustaa Salossa

11-04-2012

Apua pk-yrityksille Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa

SAI Finland yksi Turun kaupungin valitsemista asiantuntijoista

27-03-2012

Turun kaupunki valitsi SAI Finlandin yhdeksi asiantuntijaksi kilpailutettuun asiantuntijapooliin

Oulunkaari saa myös apua SAI Finlandilta

26-03-2012

SAI Finland valittiin myös Oulunkaaren kilpailuttaman tarjouskilpailun asiantuntijajoukkoon. SAI Finland on molemmissa kategorioissaan ensisijainen asiantuntija. Jos yrityksesi sijaitsee Oulun läänissä ja olet kiinnostunut kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä, [...]

SAI Finland osa Kasvuyritysten valmennusohjelman puitesopimusta

05-10-2011

SAI valittiin yhdeksi asiantuntijaksi Culminatum Oy:n kilpailuttamaan kasvuyritysten valmennushjelman puitesopimusta. SAI valittiin Kansainvälistymisen osa-alueeseen. Puitesopimuksen kautta yritykset Uudenmaan, Hämeen ja Tampereen alueelta voivat hakea kansainvälistymisvalmennusta SAI-ryhmän [...]